KEZELÉSEK


Anti-aging kezelések

A kezelés során a legerősebb anti-ageing összetevőket vetjük be.
Az 4 frakciós hyaluronsavba ágyazott hatóanyagok és a hozzájuk kötött anti-aging hatóanyagok nem csupán a felszínen, hanem mélyen képesek kifejteni hatásukat. 

Geniaflavone ránckezelés

Nagy dózisú öregedésgátló aktív hatóanyag-kezelés a ráncok csökkentésére és a körvonalak élestésére. Nagyteljesítményű aktív összetevőkkel dolgozunk a kezelés alatt, mint például a négy frakciós hyaluronsav, a Vegersery ™ l, a Matrixyl ™ 3000 és a Syn®nake, Argireline®5 mely hatóanyagok, csökkentik a ráncokat, meghúzzák az arc körvonalait, és tompítják a bőr lazaságát. Az arcbőr azonnal frissebb, simább és egyenletesebb. A kezelés alkalmas minden bőrtípusra, de különösen az érett és meglehetősen száraz bőrre.

Trophogene bio-lifting

Rendkívül gazdag hatóanyag tartalmú anti-aging kezelés, lifting hatással. Hosszútávú hatását a bőr mélyén is kifejti. A Diosgenin és a Genistein támogatják a bőr hormonális jelátviteli aktivitását, a körvonalakat, kontúrokat feszesítik. A Matrixyl - erősíti a szövetet a kollagén I és III struktúrák javításával, továbbá a benne található Argireline és a Syn®ake összetevők is sikeres ránctalanító hatóanyagok. Alkalmas minden bőrtipusra, de főleg olyan érett bőrre, amely hajlamos a kiszáradására és elvékonyodásra.


Az anti-aging kezelések során, mindig magas szintű prekozmetológiai előkezeléseket alkalmazunk. Az előkezelések ideje 20-25 perc, azonban olyan extra hatások is társulnak így a kezeléshez melyek egy érett bőr számára nélkülözhetetlenek. Ilyen például a teljes bőrmegújítás, a pigmentációs folyamatokra való optimalizáló hatás, a káros napsugarakkal szembeni védekező mechanizmus megerősítését célzó hatás, és a rugalmasság mechanikai (micro-vákum technológiával) úton való stimulálása is. 

A kezelések menete : 

  • 4 vagy 6 lépéses prekozmetológiai előkezelés
  • 10-20 ml transzporter hatóanyag felvitel és hidratáció micromlekuláris hyaliuornsavval
  • 4 ml aktív hatóanyag bevitel (Trophogen vagy Geniaflavone), mely lehet manuális és gépi bevitel is
  • 2 féle maszk/pakolás felvitele bőr és probléma specifikusan meghatározva

A kezelések ideje: 60-90 perc