KEZELÉSEK


Gép mentes kezelési lehetőségek

SRIAMINE-HA, és CAVIAR MOIST COMPLEX kaviáros kezelés. Két különleges kezelés abból a repertoárból, melyet a dermaceutical termékcsalád nyújt. Mindkét kezelést magas hatóanyag tartalmú, ugyanakkor - hűen a dermaceutical német minőséghez - minden káros vegyi anyagtól mentes termékek alkalmazásával végezzük. Ezekhez a kezelésekhez lehet, de nem feltétlenül van szükség elektrokozmetikai készülékek alkalmazására. Olyan összetételűek a kezeléshez használt termékek, hogy speciális maszkok segítségével tudjuk oda juttatni őket ahol szükség van rájuk. 

STRIAMINE-HA - tömörítő, feszesítő, hidratáló kezelés

4 frakciós hyaluron alapú készítménnyel + a különleges Regestril formulával.

CAVIAR MOIST COMPLEX - tág pórus és kollagén stimuláló kezelés

4 frakciós hyaluronsav + kaviár magas protein és aminosav tartalommal és extra A, E, D, B vitaminokkal.


STRIAMINE-HA 
Kollagén-elasztin regeneráló tömörítő, feszesítő, hidratáló kezelés

A kezelés során alkalmazott Regestril formulát eredetileg a nagyon makacs striák javítására használták de a hatóanyag erős ránctalanító képességeket mutatott kísérletekben, így mára már ezen a területen is megelégedéssel alkalmazzák. Bőrszerkezet javító hatása jelentős, összefüggő nagy felületen is. Nagyon hatékonyan teljesít. Ránckezelésekben történő sikeres alkalmazása erőteljes kollagén és elsztin regeneráló hatásának köszönhető. A termék Matrixyl-t is tartalmaz igen magas dózisban, az I. és II. kollagén struktúra javításhoz.

A kezelés időtartama kb. 40-60 perc 
 

CAVIAR MOIST COMPLEX
Pórus szűkítő és kollagén termelést fokozó kezelés

Aktív kezelés kollagén termelés támogatására. A kaviár kivonatnak pórusfinomító hatása van, az aminosavak javítják a sejtek megújulását. A 4 frakciós hyaluronsav erősíti a bőrszerkezetet és intenzív nedvességet biztosít. A bőr gyorsabban frissül, a sejtek megújulása miatt a bőr fiatalabbá válik, a nagy pórusok finomodnak. Alkalmas minden száraz és nagy pórusú bőrre.

A kezelés időtartama kb. 40-60 perc