KEZELÉSEK


Kontraindikáció mentes kezelési lehetőségek

Kemoterápiás időszak, speciális gyógyszerek, terhesség, szoptatás, és sorolhatnánk. Mind olyan területek ahol nagy körültekintést igényel, milyen kezelést lehet alkalmazni. Az elektrokozmetikai eljárások eleve ezek fennállása esetén ellenjavalltak. A bőr állapota viszont megkínánhat ezekben az időszakokban is speciális ápolást, kezelés. Sőt... 

Mélytisztítás - fájdalommentesen

Fel nem szívódó hatóanyagokkal, mégis intenzív és látványos eredményekkel, akár gyorsan eredményt hozó gyulladáscsökkentő megoldásokkal kombinálva.

Mélyhidratáció - kizárólag hyaluronsavval

Színtiszta micromolekuláris hyluronsavval, minden bőrt terhelő vegyi anyagtól mentesen. A felszívódást és a hidratáció maximalizálását, erre a célra alkalmas hatóanyag mentes okklúziós maszkok segítik el.


HYDROcare H2O készülékkel és a dermaceutical termékekkel bátran végezhetőek kezelések bárkinél, hiszen elekrokozmetikai eszköz nélkülözésével is eredményesen tudunk kezelni. A „Take up system” funkció szelíd megoldás lehet terhesek arcbőrének ápolása során, vagy különböző szervi betegségekben szenvedőknél is, akik egyébként elektrokozmetikai módszereket nem tudnak igénybe venni. Az egyetlen terület, ahol nem javasolt a használat a fertőző, diagnosztizálatlan bőrgyógyászati problémák. Külön előnye, hogy eredményesen tudjuk alkalmazni a tisztító és a gyulladáscsökkentő anyagokat már 10 éves kortól, a kezdődő „problémás bőr korszak” tüneteinek javítása céljából.