KEZELÉSEK


Transzdermális kezelések

A Transzdermális hatóanyagok egy speciális transzporter hatóanyaggal és a HYDROcare készülék „Take up system” funkcióval egyetemben kifinomult módszert biztosítanak hatékony prekozmetológiai kezelések végzésére.

Transzdermális hatóanyagok

Olyan hatóanyagok melyek nagyon nagy dózisban tartalmazzák az aktív hatóanyagokat, gyorsan mélyre tudnak behatolni a bőrbe, majd helyükre kerülve fejtik ki jótékony hatásukat (gyulladáscsökkentők, rozácea ellenszerei, feszesítők, halványítók, rugalmasítók, kollagén szintézist fokozók, stb.)

„Take up system”

Egy speciális mikromolekuláris hyaluronsavval működő rendszer mely segít mélyre szállítani más, transzdermális hatóanyagokat. A HYDROcare H2O készülék ezen funkciójával önmagában is mélyhidratációt tudunk biztosítani a bőrnek, de más hatóanyagokkal való kombinálása erőteljesebb kezelések végzését is lehetővé teszi.


Prekozmetológiai kezelések:

Olyan problémamegoldó kezelések, melyek a kozmetika és a kozmetológia közé tehetünk hatékonyságban és eredményességben. A kezelésekhez egy különleges hatóanyag család termékeit használjuk, a dermaceutical-t. Azért esett erre a márkára a választásunk, mert ezek a termékek - egy nagyon modern szemléltet tekintve - DMS rendszerben készülnek. A DMS rendszer értékessége abban rejlik, hogy azok a termékek melyeket ilyen rendszerben hoznak létre  mentesek az emulgeátor szerektől és minden más káros vegyi anyagtól. Mondhatni bőrt terhelő hatóanyagok tekintetében: "minden mentesek" mégis nagyon hatékonyak, a bennük magas koncentrációban megtalálható hasznos hatóanyagok jelenléte miatt. Az emulgeátorra a terméknek van szüksége nem a bőrnek. Ezen megállapítás alapján a dermaceutical fiozófia szerint – ha megtehetjük –, akkor ne vigyük be a bőrbe. A dermaceutical termékek DMS bázisúak, így bőrt terhelő vegyi anyagok nélkül is képesek mélyen kifejteni hatásukat. 

Választható programok: 

DHT Sebum* – gyulladáscsökkentés, aknés, pattanásos, kevert, szeborrhoeás bőr kezelése

Capilarine – rozácea, bőrpír, irritált, érdes, száraz bőr kezelések

Eye Contour Design – ödémás és/vagy „karikás” szem kezelése

Striamine-Ha – rugalmatlan bőr tömörítése, kollagén stimuláció, mélyhidratálás

Caviar Moist Complex – tág pórus és kollagén stimuláló kezelés

White express – pigmentfolt halványítás, egyenletes bőrszínt megcélzó kezelés

 

*A HYDROcare gépi gyulladácscsökkentő kezeléseinek mozgatórugója a bőr öngyógyító tevékenységének normalizálása. Ha visszaáll a bőr optimális működése, akkor az automatikusan gyógyítja magát. Ez az filozófia biztosítja a leghatékonyabb és legtartósabb kezelési eredményeket.