A MÁRKÁRÓL

  • HATÉKONYSÁG. BIZTONSÁG. NÉMET MINŐSÉG.
    Soha nem érjük be kevesebbel...
  • Kezeléseink hatékonysága két kritériumon alapul:
    az alkalmazott technológia és a technológiához tartozó termékskála.
  • A dermaceutical® által fejlesztett készülék: HYDROcare H2O
  • Technológia: „wasser vakuum” technológia, mely a pórus mélytisztítás területén innovatív fejlesztésnek számít az európai piacon.

A dermaceutical® termékskála:

Egyedülálló DMS bázis alapú termékek, olyan hyaluronsav formulával, mely lehetővé tette az 5 frakciós hyaluron alkalmazást, maximalizálva ezzel a készítmények hatásfokát. A termékek különlegessége, hogy a DMS (derma membran struktur) bázisnak köszönhetően nem tartalmaznak emulgeátorszereket. A DMS rendszernek köszönhetően a bőr rendkívül jól felveszi a bennük található hatóanyagokat, így gyorsan és erőteljesen képesek kifejteni hatásukat. Az 5 frakciós hyaluronsav jobban ellenáll a bőr hyaluron bontó enzimének (hialuronidáz), így a készítmények hatása és az általuk elért eredmények tartósabbak.

A dermaceutical® által kifejlesztett HYDROcare H2O készülék technológiája megbízható alapot képez a rá épített kezelési protokolloknak. Egyedisége meghatározó a kozmetikai piacon: hatékony kezelési eredményeinek köszönhetően egyre több kozmetikai intézmény számára nyújt megbízható szolgáltatási kör kialakítását.

A dermaceutical® márkánk a prekozmetológiai irányzatot hivatott szolgálni. A prekozmetológiai kezelések hatékonyságát kívánjuk vele erősíteni. A vendég elégedettséget kívánjuk maximalizálni. Partner képzéseink egyedi és személyre szabott képzési stratégián alapulnak.

PREKOZMETOLÓGIA

Szépségápolási irányzat a hatékonyság jegyében A kozmetológiai eljárások egyre költségesebbek. A beavatkozások sikere – rálátásunk szerint – nem mindig kielégítő. Egyre több vendég elégedetlenkedik, hogy a kozmetológiai kezelés ára nincs egyensúlyban az eredmény tartósságával.

Ezzel párhuzamban egyre szélesebb azon vendégek száma, akik látványosabb eredményeket kívánnak, mint amit a kozmetikai kezelések nyújtanak, viszont a kozmetológia nem opció számukra. Végeredményben mindegy, hogy azért, mert nem akarnak invazív megoldást, vagy a relatíve magas ár miatt, de egyre többen utasítják vissza vagy halasztanak komolyabb beavatkozásokat egy megbízható alternatíva kedvéért.

A prekozmetológiai irányzat vadonatúj kezelési protokolljainak szigorú betartásával magas hatékonyságú, rendkívül tartós kezelések végezhetők el, maximális elégedettségi rátával.

PREKOZMETOLÓGIA =
több, mint kozmetika, kevesebb, mint az orvosi kozmetológia. Soha nem invazív, és mindig a kozmetikai kompetencia határok 100%-os betartásával végezhetőek. Megbízható hatásmechanizmusuk, az alkalmazott technológiák és a prekozmetológiai hatóanyagok felvállalható garanciát biztosítanak a kezelés sikerére.
A prekozmetológia területén lévő kezelési protokollok jelentősen eltérnek, mind a hagyományos kozmetikai, mind a kozmetológián alkalmazott eljárásoktól. Elég csak a bőr előkészítését említeni, ami esetünkben nem egyszerűen tisztításon alapul, hanem 20-25 percig tartó, 6-8 lépéses, egymásra épülő savkombinációkkal, ún. prekozmetológiai előkezeléssel készítjük fel a bőrt a hatóanyag befogadására. Hatóanyag bevitel területén is kizárólag olyan technológiát alkalmazunk, ahol garancia van arra, hogy a bejuttatási technológiával elérjük a gyűjtő funkcióját a bőrnek, így is garantálva a kezelés eredményét.

A prekozmetológiai irányzatot 100%-ban cégünk tulajdonának tekintjük. A kezelési protokollok és a teljes koncepció, saját erőből, saját szakmai tudásra alapozva, a kezelések rendszeres és nagy számban végzett teszteléséből kerültek megalkotásra. Hiteles forrásokból származó technológiáink, 100% német fejlesztéseink és tökéletességre törekvéssel megalkotott prekozmetológiai termékeink olyan eredmények elérését teszik lehetővé, melyek meghatározó szolgáltatások nyújtását biztosítja azok számára, akik elhivatottan képviselni kívánják ezt a különleges és eredményorientált területet.