Nyomkodás mentes kezelések

A tisztító kezelések világa változik.
A HYDROcare H2O „wasser-vakuum” technológiás készülékkel ez a változás olyan kezeléseket tett lehetővé, melyek – másként ugyan- de akár 100%-ban nyomkodás mentesen képesek kitisztítani a pórusállományt, ráadásul feleannyi idő alatt, fájdalommentesen, utólag kialakuló gyulladási fázisok nélkül.

01

100%-ban nyomkodás mentes kezelés

A kizárólag HYDROcare gépi technológiával végzett arc tisztító kezelések minden korosztály számára biztonságos és hatékony alternatívát kínálnak a rendszeres tisztítások során. Fájdalommentesek és rövid ideig tartanak.

02

Részlegesen nyomkodás mentes kezelés

Akkor van szükség részleges tisztító kezelés végzésére, és szükséges kiegészíteni manuális nyomkodással is ha olyan zárt komedók is képződtek melyekre kitisztítására a gépi technológia nem alkalmas. De ez esetben is nagy a különbség, hiszen a nyomkodás minimális, és a speciális előkészítési eljárásnak köszönhetően többnyire fájdalommentes.

Arctisztító kezelések másként, magasabb hatásfokkal.
A HYDROcare H2O készülékkel minden megalkuvás nélkül végezhetőek el a tisztító kezelések. Fontos viszont, hogy át kell fogalmazzunk magunkban egy kérdést. A gépi tisztító kezelések kapcsán nem az a jó kérdés, hogy ugyanazt tudja-e, mint a kézzel történő tisztítás. Persze, hogy nem. De nem is kell azt tudnia, ha eléri azt a hatékonyságot, ahol már az eredmény nemhogy nem ugyanaz, hanem jobbá válik.
A gépi tisztító kezelés másként éri el az akné-, mitesszermentes bőrképet és a makulátlanul tiszta pórusállományt, cserébe a kezelés fájdalommentes, a kezelési idő feleződik, a kezelés eredményessége többszörös, és még nem beszéltünk azokról az extra utóhatásokról, melyek kísérik a géppel elvégzett kezeléseket. Pl. tartósan szűkebb pórusállomány, szemmel jól látható rugalmasabb bőrtextúra, selymesen sima bőrfelszín, vagy a kellemes utóhatás, hogy a kezelés másnapján a bőr nem piros, nem kínzott, a gyulladások minimalizáltak, vagy nem is léteznek.

Nyomkodás mentes vagy részleges nyomkodás?
A HYDROcare H2O tisztítást a készülék mechanikai és kémiai úton is végzi egyidejűleg. Előszőr alaposan eltávolítja a felső elhalt hámrétegeket és utat enged a pórusok mélyére, ahol a faggyú, mitesszerek, komedók, szennyeződések, zsíros szennyezett lerakódások találhatóak. A fejben keringő speciális folyadékok – rétegesen alkalmazott kezelési eljárással – lazítják, oldják ezeket a szennyeződéseket, majd egy extrakció (detox) elnevezésű funkcióval, a készülék eltávolítja, és egy erre alkalmas gyűjtőtartályba szállítja a szennyeződéseket. Vannak nagyon mély, beszáradt komedók, melyeket néha kézzel szükséges eltávolítani, de az ezektől való szabadulás  a rétegek megkezelése után sokkal könnyebb és többnyire fájdalommentes.

A HYDROcare H2O készülékkel történő kezelések javasolt alkalmazása:
A legfontosabb egy precíz diagnosztizálás. Ezt követően a kezelő segítségével érdemes kidolgozni egy kezelési tervet. Amennyiben a bőr átlagos állapotú, úgy nem feltétlenül van szükség többalkalmas kúrára. Ebben az esetben az egy-két alkalommal végzett kezelés is látványos szép, sima bőrfelszínt fog létrehozni. Problémamentes bőrök esetében a megelőzésre fektetjük a hangsúlyt és a szép bőrfelszín megőrzésére koncentrálunk. Ennek érdekében a kezelő javasolhat négy- vagy hatheti rendszerességgel egy-egy alkalom tisztító kezelést. A többi kozmetikai kezelésnél pedig kérheted a HYDROcare H2O előkezelést, ami bármelyik márkával is dolgoztok előkezelésként beépíthető, fokozva ezzel a kezelésed hatékonyságát.

Akné és mitesszeres bőr kezelésekor végbemenő változások: 
1. kezelés után: mérsékelten tiszta pórusállomány, simább bőrfelszín.
2. kezelés után: fokozottan tiszta pórusállomány, simább bőrfelszín, gyulladásos folyamatok jelentős csökkenése, akné egyre inkább felszínesebben való megjelenése.
3. kezelés után: tiszta pórusállomány, sima bőrfelszín, szűkülnek a pórusok, gyulladásos folyamatok további csökkenése, akné képződés megszűnése vagy sokkal kevesebb új keletkezik.
4. kezelés után: tiszta pórusállomány, sima bőrfelszín, tartósan szűkebb pórusállomány, gyulladásos folyamatok megszűnése, akné képződés megszűnése, mélyebb akné hegek halványulása, majd további kezelések során azok teljes kivilágosodása.  

Természetesen minden bőr más ütemben reagál a kezelésekre. Itt a gyakorlatban legtöbbször tapasztalt eredményeket szedtük össze.

A kezelések ideje: kb. 30-50 perc

 

A HYDROcare gépi kezelések mozgatórugója a bőr öngyógyító tevékenységének normalizálása. Ha visszaáll a bőr optimális működése, akkor az automatikusan gyógyítja magát. Ez az filozófia biztosítja a leghatékonyabb és legtartósabb kezelési eredményeket.

HYDROcare készülékről:
A tisztító kezeléseink készüléke. Német fejlesztés. A készülék egyik legnagyobb érdeklődést váltotta ki a nyomkodás mentes tisztító kezelések világában, hiszen alkalmazásával akár teljesen fel lehet hagyni a hagyományos nyomkodás alapú kezelésekkel. A vele végzett kezelések hatásmechanizmusa a bőrt öntisztító folyamatra készteti, mely fenntartható tiszta pórusállományt eredményez.