Miért képviseljük a prekozmetológiai irányzatot?

A kozmetológiai eljárások egyre költségesebbek. A beavatkozások sikere – rálátásunk szerint – nem mindig kielégítő. Egyre több vendég elégedetlenkedik, hogy a kozmetológiai kezelés ára nincs egyensúlyban az eredmény tartósságával.

A kozmetológiai eljárások egyre költségesebbek. A beavatkozások sikere – rálátásunk szerint – nem mindig kielégítő. Egyre több vendég elégedetlenkedik, hogy a kozmetológiai kezelés ára nincs egyensúlyban az eredmény tartósságával.

Ezzel párhuzamban egyre szélesebb azon vendégek száma, akik látványosabb eredményeket kívánnak, mint amit a kozmetikai kezelések nyújtanak, viszont a kozmetológia nem opció számukra. Végeredményben mindegy, hogy azért, mert nem akarnak invazív megoldást, vagy a relatíve magas ár miatt, de egyre többen utasítják vissza vagy halasztanak komolyabb beavatkozásokat egy megbízható alternatíva kedvéért.

A prekozmetológiai irányzat vadonatúj kezelési protokolljainak szigorú betartásával, magas hatékonyságú, rendkívül tartós kezelések végezhetők el, maximális elégedettségi rátával.

PREKOZMETOLÓGIA =

több, mint kozmetika, kevesebb, mint az orvosi kozmetológia.
Soha nem invazív, és mindig a kozmetikai kompetencia határok 100%-os betartásával végezhetőek. Megbízható hatásmechanizmusuk, az alkalmazott technológiák és a prekozmetológiai hatóanyagok felvállalható garanciát biztosítanak a kezelés sikerére.

A prekozmetológiai területén lévő kezelési protokollok jelentősen eltérnek, mint a hagyományos kozmetikai, mint a kozmetológián alkalmazott eljárásoktól. Elég csak a bőr előkészítését említeni, ami esetükben nem egyszerűen tisztításon alapul, hanem 20-25 percig tartó 6-8 lépéses, egymásra épülő savkombinációkkal, un. prekozmetológiai előkezeléssel készítjük fel a bőrt a hatóanyag befogadására. Hatóanyag bevitel területén is kizárólag olyan technológiát alkalmazunk, ahol garancia van arra, hogy a bejuttatási technológiával elérjük a gyűjtő funkcióját a bőrnek, így is garantálva a kezelés eredményét.

A prekozmetológiai irányzat 100%-ban a German Derma Concept tulajdona. A kezelési protokollok és a teljes koncepció, saját erőből, saját szakmai tudásra alapozva, a kezelések rendszeres és nagy számban végzett teszteléséből kerültek megalkotásra. Hiteles forrásokból származó technológiáik, 100% német fejlesztéseink és tökéletességre törekvéssel megalkotott prekozmetológiai termékeik olyan eredmények elérését teszik lehetővé, melyek biztonságos, hatékony szolgáltatások nyújtását biztosítja.

Prekozmetológiai területet speciális készülékekkel lehet képviselni Magyarországon. Jelenleg három olyan készülék van, melyekkel prekozmetológiai szintű kezeléseket végezni lehet:

HYDROcare - Meso Laser  - o2-balance

https://www.facebook.com/dermaceuticalhu

https://www.facebook.com/ageattractionhu

https://www.facebook.com/o2balance

Kövess minket a közösségi médiában is, hogy mindig időben értesülj kedvezményes ajánlatainkról!