Aktív hidratálás

A hidratálás már-már elcsépelt kifejezés a kozmetikában, mégis: talán az egyik legfontosabb tennivaló, ha nem akarunk idő előtt fakó, lestrapált bőrrel járni-kelni. Sokszor ezt nem lehet érezni, mert a bőr kiszáradása nem feltétlenül egyenlő száraz érzettel, sőt! A kiszáradás sokkal inkább mélyen belül történik meg, és pont ezért veszélyesebb is a jól kinézetünkre. A bőr mélyén történő nedvesség csökkenés okozza az idő előtti ráncok kialakulását, a megnyúlt, tartás nélküli petyhüdt arcbőrt, a kevésbé feszes bőrfelszínt.

01

Miért 5 frakciós hyaluronnal hidratálunk?

A dermaceutical, egyik különleges fejlesztése az 5 frakciós hyaluronsav. Ez a hyaluron öt féle méretű és különböző tulajdonságú hyaluron molekulából áll: macro, medium, micro, hosszú hatású microplus és crosslinked(keresztkötéses) hyaluron. Ennek a hyaluron kombinációnak van pár különleges előnye: több szinten tudnak hatni, és a HOSSZÚ HATÁSÚ MICROPLUS HYALURON + KERESZTKÖTÉSES HYALURON együttes jelenlétének köszönhetően, a bejuttatott hyaluront nagyobb ellenálló képesség jellemzi a bőrben levő hyaluronidáz enzimmel szemben, melynek a hyaluron romboló hatása így kevésbé tud érvényesülni. A kezelés eredménye így az lesz, hogy a bejuttatott hyaluron alapú hatóanyagok tovább maradnak a bőrben, kifejtve ott magas hidratáló hatásukat. A kezelés tovább lesz látványos és a bőrben tovább marad aktív a hyaluron vízmegkötő ezáltal a töltő funkciót ellátó képessége.

02

Miért javasoljuk a kezelést 20 éves kortól?

A megfelelően hidratáló kezelés a legjobb megelőzési protokoll az idő előtti ráncosodási és lifting problémák megelőzésében. A megfelelő hatóanyagokkal végzett hidratáció a bőrt sokáig fiatalosan tudja tartani. Megelőzni a rácokat és a laza kötőszövet kialakulását soha nem lehet elég korán kezdeni, és megelőzésük mindig könyebb mint a kezelésük. A minőségi alapanyagokra és eljárásra épített hidratáló kezelések, csökkentik az öregedési folyamatokat, pótolják a bőrben a vizet, és vitaminokkal tartják fenn a sejtek optimális működését. A hidratáló kezelések világa igen széles, de a legtöbb kezelés csak a felszínt érinti. A HYDROcare prekozmetológiai szinten végzett aktív hidratáló kezelései mélyen, belülről kifelé fejtik ki a hatásukat.

A kezelés egy 4 - 6 lépéses előkezeléssel indul, mely keretein belül micro-hámlasztás, microdermabráziós hatású előkezelés és Beta Hydroxy savas pórus mélytiszítás is történik. Az előkezelés következtében a teljes bőrkép megújul, regenerálódik, a bőrszín egyenletesebbé, élettelibbé válik. A bőr extra belső védelmet kap a napfény okozta károsodások védekezéséhez, mi pedig egy olyan bőrstruktúrát ahol az értékes 5 frakciós hyaluronsavat maximálisan intenzív felszívódásra tudjuk bírni. 

Az aktív hidratáló kezelést egész évben lehet végezni, és férfiak számára is ideális kezelés.

Az kezelések ideje: kb. 45-60 perc