Kozmetikai előkezelések (ÚJ)

Az előkezelések hatékonyságot és eredményt is növelnek. Télen, nyáron végezhetőek, és intenzíven tudunk hatni velük, pigment rendellenességekre, aknés gyulladásokra, tág pórus problémákra. 

01

Prekozmetológia =

kozmetikai irányzat. Megalkotója a Germand Derma Concept, akik olyan speciális eljárásokat dolgoztak ki és oktatnak, melyek hatékonyságukban felülmúlják a hagyományos kozmetikai eljárásokat, mégsem járnak hosszan gyógyuló regenerációs időszakokkal, mint egyes kozmetológiai vagy plasztikai sebészeti beavatkozások.

02

HYDROcare készülék =

tisztító kezeléseink készüléke. Német fejlesztés. A készülék egyik legnagyobb érdeklődést váltotta ki a nyomkodás mentes tisztító kezelések világában, hiszen alkalmazásával akár teljesen fel lehet hagyni a hagyományos nyomkodás alapú kezelésekkel. A vele végzett kezelések hatásmechanizmusa a bőrt öntisztító folyamatra készteti, mely fenntartható tiszta pórusállományt eredményez.

Mik azok az előkezelések és miért ajánljuk? 
Az előkezelések során tulajdonképpen egy kisebb mértékű arctisztító kezelés elvégzésére kerül sor. 

Az előkezelések kozmetikai, prekozmetológiai és kozmetológiai kezelések előtt is kérheted, fokozva azok hatását, eredményét, tartósságát.

Célja, hogy fenntartsa bőröd üde, selymes, sima, rugalmas állapotát és segítsen két erősebb tisztító kezelés közt a pórusállományodat minél tovább mitesszer mentesen tartani. Késlelteti vagy megakadályozza a komedó képződést, maximálisan fokozza a bőröd hatóanyag felvételi képességét és a termékek összetevőinek bőrödre kifejtett hatását.

A precíz előkezelések nagymértékben befolyásolják minden kezelés sikerét. A HYDROcare H2O „wasser-vakuum” technológiás készülékkel a legintenzívebb előkezelések is fájdalommentesen, kíméletesen végezhetőek el. Sőt! A kezelés lépesei közt speciális, erre a célra kifejlesztett prekozmetológiai peelingeket is alkalmazni lehet lokális esztétikai problémák megoldására, fokozva ezzel a kezelés sikerét, látványosságát, és a személyre szabott kivitelezését. A kezelés közben alkalmazott prekozmetológiai termékek különféle hatásmechanizmussal dolgoznak. Olyanokkal, mint a pigmentfoltok, lokálisan gyulladt területek, mélyebb ráncokra való intenzív hatás, de alkalmazhatunk pl. fényvédelem szempontjából fontos hatóanyagot is (Beta Hydroxy), ami megnöveli a bőr fényérzékenységgel szembeni toleranciáját, fokozza annak védekező mechanizmusát, hogy kevésbé alakuljanak ki a bőrben pigmentációs zavarok. 

Az előkezeléseket télen-nyáron lehet végezni.

Az előkezelések ideje: kb. 15 perc